SilverStream

Det har varit lite tomt på sy-fronten ett tag. Storebror har i och för sig fått ett par supersnygga shorts! Jag har inget bra byxmönster till honom och ville inte provsy ett helt par byxor. Det räcker ju med shorts, speciellt nu till sommaren. Jag har tänkt försöka sy mycket av kläderna barnen behöver och har skaffat en del fina och mysiga tyger. Men jag gissar att det blir mer tid till att sy när vi får semester och långledigt (2 månader). Annars till hösten när det inte är lika mycket att göra ute.

Jag har hittat lite nya hobbies i vinter! Dels gick jag en tårtdekoreringskurs med en kompis, sen var vi fast. Så vi skapade en liten studiecirkel och pysslade med det ungefär en gång i veckan fram tills nu. Dessutom ordnades en minikurs på två-tre tillfällen i Vikingaslöjd på jobbet. Där är jag verkligen fast! Så pass att det har fått en helt egen blogg:
SilverStream

På återseende! =)

Kommentarer
Postat av: jes

Vilka roliga nya hobbys, nu ska jag in och titta på silverstream

Postat av: Skrotdesign

Hejsan

Jag är nybörjare på syfronten och har länkat till dig som en av mina inspirationsbloggar. Hoppas det är ok :)

2008-06-30 @ 08:07:08
URL: http://skrotdesign.blogspot.com
Postat av: Erika

Hej sååå fina tossor du gör! VAR kan man få tag i ditt mönster och beskrivning på hur man gör? =) Får jag köpa det av dig?=) Mail: arraq@hotmail.com Mvh

2011-04-04 @ 21:52:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback