Vaxduksväska

Vaxduksväska närbild
Den här väskan har jag nu äntligen sytt! Jag hittade vaxduk som jag bara var tvungen att sy något av och väskan har funnits i mina tankar ett tag. Storleken på väskan är anpassad efter ett A4. Den är fodrad med oblekt lakansväv och har en liten ficka på insidan. Det är kul att sy i vaxduk! =D
Vaxduksväska

Litet PUL-fodral

Litet PUL-fodral
Här har jag sytt några små fodral (ca 10*10cm) i PUL-tyg (vattentätt). Jag erbjöd mig att knåpa ihop ett och sydde flera av bara farten. Testade en variant med tryckknapp också, men den fastnade inte på bild.

Storebrors kompis

Storebrors kompis
Nu har storebror varit i farten igen och ritat roliga figurer med ännu roligare historia =D Först byggde han tågbanan. Låg på golvet och pratade med den som "min bästaste kompis". Plockade fram doktorsväskan och plåstrade om och tog hand om sin kompis, som tydligen inte var frisk. Sen ritade han figuren och visade mig - "det är min bästaste kompis" - och visade mig det han hade byggt. DÅ såg jag ju att det var en figur, där på golvet..  =D (Jag hade inte reflekterat över vad han tog hand om och lekte med för något tidigare)

Lillebror sitter

Lillebror sitter
Lillebror sitter så pass stadigt nu att jag sätter honom ner på golvet, istället för att lägga honom =D Dessutom är han sex månader nu - ett helt halvår ! Hur gick det till? Söta lilla lillebror, vad vi älskar dig.

Babylegs

Babylegs
En bild på alla babylegs lillebror har nu! Jag sydde massor så några har jag sålt =)

Snigelfamilj och olika gubbar

Snigelfamilj
De här snigelbilderna producerade storebror en morgon (på Post-It-lappar!). Först ritade han en snigel i bläck och sen har han varit framme och fyllt i en till snigel med blyerts. Det är en "snigel med snäcka" för varje medlem i familjen =)

En snigel
Närbild på en av sniglarna.

Gubbe
Storebrors gubbar har börjat bli mer detaljerade "kroppsmässigt". I ansiktet har han länge ritat många detaljer, som ögonbryn, kinder, öron mm. Nu har kroppen fått mer än bara armar och ben =) På den här bilden har han "mycket mat i  magen, det är mat överallt" och längst till höger kan man se en tops! Gubben har även fått kalsonger =)

Pappa och son
På den här bilden har han ritat pappa och sig själv. Notera de små prickarna i kalsongerna - han har ritat dit snoppar på båda två ;) Jag tror även att han har ritat knän.. Mage och matstrupe pratar han om ofta, frågar om vi kan se maten i hans mage och så gapar han stort =)

Storfot och lillfot

Storfot och lillfot
Lillebror är ca tre veckor på den här bilden och ligger i knät på storebror.